hits
Diverse blogginnlegg » Om bloggen

Om bloggen

Hei kjære leser!

Jeg startet denne bloggen på grunn av min enorme interesse for krim. Mord og mysterier, skrekkfilmer og krim har interessert meg så lenge jeg kan huske. Så hvorfor ikke skrive om det selv?

Denne bloggen vil for det meste inneholde såkalt "True crime". Denne krim-kategorien har vært populær lenge, men føk virkelig i været etter dokumentarserien "Making a murderer". Etter dette har det kommet flere true crime dokumentarer. Kategorien har flest kvinnelige lesere.

Når jeg skriver om "True crime", så er historiene sanne, og fakta har jeg funnet på nettet, i bøker og tidsskrifter. Kilder er oppgitt under hvert innlegg, og det er også oppgitt kilder til hvor bildene er lånt i fra. 

Andre temaer du etter hvert vil kunne finne på denne bloggen er mine anbefalinger av krim bøker, håper at jeg skal kunne få i gang "månedens krim bok", film anbefalinger, og mine egenskrevne krimnoveller. Foreløpig er bare en novelle publisert, og du kan finne denne og forhåpentligvis flere noveller etter hvert, i menyen over her.

Jeg håper denne bloggen faller i smak hos deg som leser, kom gjerne med tips til temaer du selv ønsker å lese om. Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger, både på novellene og alt det andre jeg skriver om. Kommenter gjerne og start debatt, det er bare gøy! 

Denne bloggen blir skrevet mye for min egen del, fordi jeg elsker å skrive, og jeg elsker krim. Ingen av mine mål er og havne på noen toppliste, og jeg setter stor pris på bare noen få faste lesere. Per i dag ønsker jeg å være anonym, men kanskje jeg en dag også legger ut navn og bilde av meg selv på denne bloggen. 

God lesning!

PS! Du kan kontakte meg på: kriminteressert@outlook.com

  
Slenger ved noen creepy bilder for stemningens skyld, bildene er fra Pixabay, Flickr og Imageseditor
 

2 kommentarer

Geir

16.01.2017 kl.02:12

Fin blogg

kriminteressert

16.01.2017 kl.19:51

Geir: Takk for det :-)

Skriv en ny kommentar

   

Kategorier

Arkiv